Als u het gastenboek gebruikt zal dit bericht niet direkt zichtbaar zijn omdat het bericht handmatig op de site wordt gezet.

Gebruik onderstaand formulier voor uw inzending.

OOPS! You forgot to upload swfobject.js ! You must upload this file for your form to work.

Bericht 46

Vrijdag 24 juni 2016

Naam: Frank Klinkenberg
Email: Klik HIER

Een prachtige website!
Nog enige aanvulling op de bijdrage betreffende loolaan 37: de Branding werd inderdaad een sectevestiging . De naam van één van de oprichtsters is verkeerd gespeld: het moet de Clerq Zubli zijn, met een C. Ik weet dit omdat ik zelf ben opgevoed binnen deze secte, mw. A.C. Bordewijk-Roepman was mijn grootmoeder.

Bericht 45

Woensdag 4 februari 2015

Naam: Ewoud Cramwinckel
Email: Klik HIER

Leuk om te lezen over de Bas Backerlaan. Ik ben geboren in 1976 en heb tot '82 / '83 op nr. 24 gewoond. Mijn ouders hebben destijds dit pand gekocht rond 1970. Ik begreep dat het een soort van hotel was, of dat het de bedoeling was om een hotel ervan te maken (nee ik bedoel niet Hotel Astra :-) ). Ik was verrast door het commentaar dat er een verdieping op gezet was. Als ik naar de oude foto kijk is het volgens mij zo, dat de eerste verdieping uitgebreid is. Heel goed kan ik het niet zien.
Tijdens het renoveren van de tuin hebben mijn ouders vele ouderwetse pijpenkoppen gevonden (Goudse pijp). Of dit nu kwam door een pijprokende kleermaker die in het huis heeft gewoond of anderzijds, weet ik helaas niet.

Bericht 44

Dinsdag 28 oktober 2014

Naam: Frits van Werven
Email: Klik HIER

Graag wil ik meer weten over het pand Kweekweg 2.
Voor de Kweekweg als zodanig bestond was dit winkelpand Loolaan 24 en was er een bloemenzaak gevestigd.
Het is nu een snackbar. Daarvoor was het in handen
van de familie Beauveser die er het beroep behanger/stoffeerder
uitoefenden. Tot begin veertiger jaren van de 20e eeuw was dat mijn grootvader Gerrit Beauveser (overleden in 1944) en daarna zijn oudste zoon. Het is vooralsnog niet duidelijk wanneer eerstgenoemde het pand heeft gekocht. Mijn moeder (1903)
heeft er volgens zeggen van kindsaf gewoond, maar dat komt niet overeen met de huidige gegevens. Wie weet meer?
Zelf heb ik tot 1952 op Bloemwijklaan 9 gewoond. Ik ben oud-leerling van de Koningsschool. Weet iemand waar zich het archief van deze school bevindt?
Wie weet meer?

Bericht 43

Dinsdag 28 januari 2014

Naam: Hans Stoter
Email: Klik HIER

Een mooie en informatieve website!
Mooi is, dat de foto's een stuk groter te zien zijn dan op andere websites over oud Apeldoorn.

Ik heb van 1951 tot 1959 gewoond op Zwolseweg 47 (Koninginnelaan 47).

Mijn grootvader Jan Voordewind kocht in 1921 het huis genaamd "Hetty" voor ƒ 14.500,- van Johanna Josiena Hendrika Van Huut; zij was weduwe van de in 1918 overleden Johannes Hermanus Maria Dellemijn, in leven koopman en zilversmid.
Mijn grootvader was maatkleermaker van heren- en jongenskleding en had achter de woning zijn werkplaats.

Bericht 42

Donderdag 20 september 2012

Naam: Henny Maes
Email: Klik HIER

Een leuke site.
Verrassend vond ik het stuk te lezen van Peter Broekhuis betr. Vijverlaan 13. Zijn vader hield bijen. Zelf heb ik van jan. 1956 tot sep. 1961 aan de Vijverlaan 11 gewoond met ouders en twee broers. Enkele foto's heb ik nog wel.
Aan de ene kant stond nr. 13, aan de andere kant nr. 9 waar de fam. Posthumus met zoon Klaas woonde.
Daarnaast op de hoek met de Frisolaan stond het huis met een groot grasveld van de fam. Viersma, van de houthandel.
Aan de overkant op nr. 8 woonde de fam. Kijf, die een krantje uitgaf. Later is daar ds. Rijksen komen wonen.
Naast hun woonde de fam. Donswijk. Sinds ons gezin verhuisd is zijn inderdaad veel lege plekken opgevuld.

Met vriendelijke groet
Henny Maes

Bericht 41

Donderdag 20 september 2012

Naam: Marjan Roelofs-v.d. Linde
Email: Klik HIER

Mijn naam is Marjan v.d. Linde, ik woonde in de jaren '50/'60 in de Prinsessenlaan op no 6. Vroeger was het een gezellig laantje. zag op de site mijn ouderlijk huis staan. Er woonde in die tijd fam. Wieringa, Ter Borg, Knoppert, Van Katwijk, Elshout. Het is leuk als je weer aan vroeger denkt. Misschien zijn er nog mensen die de oude buurtjes kennen? Allen veel plezier met deze site, erg leuk.

Bericht 40

Donderdag 6 september 2012

Naam: Thea van der Reep
Email: Klik HIER

Even voorstellen, ik ben Thea van der Reep en ik weet nog maar pas dat mijn schoonmoeder in het huis de Liebaard aan de Loolaan heeft gewoond. Ze was toen zuster bij de Sint Franciscus van Xeverius, haar roepnaam was zuster Cunera. Ze is in 1905 geboren in Voorburg onder de naam Appolonia van der Meer, ging rond 1923 naar Noorwegen als missie zuster. Later, rond 1930 kwam ze uit Noorwegen terug om in Apeldoorn met nog twee andere zusters en een priester een vakantiehuis op te richten: De Liebaard aan de Loolaan. Het was een samenwerking met de St. Joseph gezellenvereniging om jongelieden onder beproefde geestelijke leiding bescherming te bieden tegen de gevaren die een vakantie met zich meebrengt. Nu is mijn vraag, weet u iets uit deze tijd? Heeft u mijn schoonmoeder gekend toen ze woonde en werkte als non bij het RK. Vakantiehuis de Liebaard an de Loolaan? Later is ze uit het klooster getreden en in 1936 getrouwd en nog 8 kinderen gekregen. In die tijd was dat heel erg, ze heeft er nooit over gesproken, dat is nu wel anders, de tijden zijn veranderd. Jammer genoeg kan ik het haar nu niet meer vragen, probeer daarom al is het maar een klein beetje, iets te weten te komen uit die tijd. Misschien kunt u mij helpen, met verhalen, een foto uit die tijd?

Met vriendelijke groeten van Thea van der Reep

Bericht 39

Woensdag 29 augustus 2012

Naam: Johanna van Oosterom (Canada)
Email: Klik HIER

Als meisje van 12-13 kwam ik op bezoek bij Jo de Bleeker die een volle nicht van mijn oom, Dirk Kobus was. Na teruggekomen te zijn uit de Verenigde Staten is hij met mijn tante op Loolaan 24 terecht gekomen. Een spookachtig huis, met een nog vreemdere bewoonster, de bovenverdieping was afgesloten want de kamer van haar broer Gerhardus moest precies in tact blijven. Mijn oom en Jo de Bleeker zijn omstreeks dezelde tijd overleden. Wat is er gebeurd nadat Jo de Bleeker gestorven is. Zij was ook nog een beginnend auteur geloof ik.

Bericht 38

Dinsdag 15 mei 2012

Naam: Rob Jongenburger
Email: Klik HIER

In de jaren 1955/1960 woonde ik als 10-jarige jongen op de Regentesselaan 34 te Apeldoorn, een oud huis dat inmiddels gesloopt is en waar nu de Anne Frankschool staat.
Tegenover ons op nr. 23, wat ik mij op de foto van jullie site kan herinneren, woonde de Familie Brouwer. Hun zoon Ben van ongeveer dezelfde leeftijd was jaren mijn jeugdvriend doch door verhuizingen van beide kanten ben ik hem uit het oog verloren.
Ondanks vele pogingen via internet, Radio Apeldoorn, Gemeente Apeldoorn enz. is er geen spoor van hem te vinden.
Wie kan mij helpen om me met hem in contact te brengen, hem terugvinden is een lang gekoesterde wens van mij.

Met vriendelijke groet,

Rob Jongenburger
Zeewolde

Bericht 37

Maandag 28 november 2011

Naam: Peter Huender

Wat een indrukwekkende website over de parkenbuurt. Zeer mooi gedaan. Mijn overgrootvader H.W. Huender was leraar op de HBS en heeft een villa laten bouwen in 1892 op Prins Hendrikplein 2 (hoek Regentesselaan) helaas is het huis in de 1970's afgebroken. Uw website heeft het nieuwe moderne huis. Er zijn ansichtkaarten die de villa gedeeltelijk laten zien, en ook luchtfotos. Ik heb nog wel de originele aanbouw tekeningen.
Ben op zoek naar een foto van Sigaren fabriek-winkel 'De Pasch" op de Paslaan (7?)

Bericht 36

Vrijdag 27 mei 2011

Naam: Bert Nijkamp

Ik heb deze leuke site nú pas "ontdekt" terwijl ik op zoek was naar iets anders. Leuk ook de reacties is het gastenboek. Een aanwinst voor Historisch Apeldoorn!

Bericht 35

Donderdag 15 april 2010

Naam: Marijke Janssen

Hallo mevr. en mijnheer van Rooy.
Vanmiddag ben ik bij jullie langsgeweest na een dagje bezoek aan paleis het Loo, helemaal geweldig dat ik even naar ons oude huisje heb mogen kijken (Loolaan 73a), ik werd er echt een beetje emotioneel van. Ik zal mij even voorstellen mijn naam is Marijke Janssen en ik woon in Voorschoten. Wij hebben in 1952 een tijdje in jullie huis gewoond, mijn vader werkte bij de Shell in Brunei in Borneo en waren daar in 1948 naartoe uitgezonden, helaas kreeg hij TBC en moesten wij terug naar Holland. Na een tijd in het Sanatorium in Groesbeek te zijn opgenomen was hij weer hersteld en zijn we verhuisd naar Apeldoorn waar ik denk we ongeveer anderhalf tot twee jaar hebben gewoond. Ons gezin bestond uit nog een zusje en een tweeling broers. Ik heb nog op de lagere school gezeten in een zijstraat van de Loolaan en herinner mij ook nog een zwembad vlakbij. Na het herstel van mijn vader zijn we weer teruggegaan naar Brunei en hebben daar nog een lange tijd gewoond. Ik zal proberen of ik nog een oude foto kan vinden en zal die dan zeker naar jullie opsturen. Nogmaals hartelijk dank het was heel apart. O ja we hebben een hapje gegeten bij de Italiaan in de Hoofdstraat.

Groetjes Marijke

Bericht 34

Maandag 22 maart 2010

Naam: P. Otterloo

Voor iedereen die geinteresseerd is in oud Apeldoorn. Sinds 16 jaar bestaat de Vereniging Oud Apeldoorn. De club heeft om en nabij de 2000 leden. Wilt u meer weten. Kijk dan op de site www.verenigingoudapeldoorn.nl.

Groet van bestuurslid pr-zaken Peter Otterloo.

URL: www.verenigingoudapeldoorn.nl

Bericht 33

Donderdag 26 november 2009

Naam: B.A. Smit-Smits

Ik zoek nog een foto van de vroegere sigarenfabriek van Huender, waarschijnlijk Paschlaan 7.

Ook ben ik geïnteresseerd in het huis naast de Minerva Bioscoop- dat huis had een brede trap over de hele breedte zo stel ik mij dat nog voor en daar moet ene Beyma thoe Kingma hebben gewoond, zijn kinderen noemden zich Beyma.....

Bericht 32

Zaterdag 14 november 2009

Naam: Aad Streng

Hallo,

Mooi te zien hoe jullie de Loolaan hebben weergegeven. Ik ben geboren en getogen op Loolaan 5c. Het huis waar helaas nu alleen de facade nog van rest. Achter ons huis waren garages met eindeloze zolders die doorliepen tot aan de Maduralaan en waar we als kinderen altijd speelden.
Bakker Looman op de hoek noemden wij gewoon 'bakker op de hoek'. Pas veel later begreep ik dat ie Looman heette....

Ik zal eens kijken of wij nog ergens een foto hebben van Loolaan 9. De etalages kan ik me nog goed herinneren. (60-er jaren). Er stonden stomerij machines, maar je zag er nooit mensen.

We hebben waarschijnlijk nog wel een foto van ons huis op Loolaan 5c.

Vriendelijke groet,
Aad Streng

Bericht 31

Donderdag 10 september 2009

Naam: Cocky Eerland

Hallo Bert,

Even jullie site bekeken en ook voor een Rotterdamse die al jaren in Brabant woonachtig is, levert de Parkenbuurt zo haar herinneringen en charme. In 1972 was mijn eerste vakantie in Apeldoorn. De Apenheul was de trekpleister (fl. 1,50) net geopend in natuurpark Berg en Bosch (fl. 0,50).
We logeerden in een grote villa op de Bas Backerlaan die in gebruik was als pension Astra. De pensionprijs was toen fl. 18,00 p.p.p.d. met ontbijt en diner. Er was een soort woonkamer voor alle gasten gezamelijk en voor privasie hadden de gasten een slaapkamer met rechte stoel, een bed en wastafel.
Ik heb even gegoogled en zie dat Astra intussen hotel voor z'n naam heeft staan en nog steeds bestaat.
Leuk zo'n stukje jeugdcentiment en natuurlijk heeft jullie zolder bij soms voorkomende overnachtingen ook z'n charme ;-)
Een leuk initiatief deze site, veel succes en plezier met het vervolmaken ervan!!

Een hartelijke groet van Cocky

Bericht 30

Dinsdag 1 september 2009

Naam: Henk Schoeman

Wat een geweldige site, echt een stukje geschiedenis. Is er ook iets van de Loseweg te vinden?
Maar ik herken veel huizen en gebouwen en ga door met deze geweldige site.

Met vr groet, H. Schoeman

Bericht 29

Maandag 30 maart 2009

Naam: Willem Frederik Bijloo

Bert,

Een uitstekend initiatief om het bestaan en de geschiedenis van onze wijk op deze wijze voor het het voetlicht te brengen. Ik doe mijn best om oude foto's van panden en/of straten te vinden.
Met vriendelijke groet,

W.F. Bijloo

Bericht 28

Zaterdag 26 januari 2008

Name: Yvonne

Beste Bert en Berry,

Leuk dat jullie nu ook de Loolaan in beeld brengen, met haar geschiedenis. Bert nog bedankt voor de oude ansichten.
Veel succes,

Rinald en Yvonne

Bericht 27

Maandag 14 januari 2008

Naam: J Bruins Slot-Kneefel

Ik ben geboren 12-06-1951 op de Zwolseweg 51. Het is vreemd te ervaren dat mijn adres is veranderd in Koninginnelaan 51 en de Zwolseweg ergens anders is. Ik ben wel heel blij met deze site over de Parkenbuurt. De eerste 7 jaren van mijn leven heb ik hier doorgebracht .

Met vriendelijke groet,

Jeany Bruins Slot-Kneefel

Bericht 26

Vrijdag 2 november 2007

Naam: Leny ten Bloemendal-Harmsen

Ik heb van 1945 t/m 1967 aan de Graaf van Lijndenlaan 19 gewoond met mijn ouders, broers en zus.
Ik was 6 jaar toen ik er kwam wonen en ik ben nu 68.
Mijn broer, Bert Harmsen heeft zich ook gemeld en heeft een foto ingestuurd.
Ik ben benieuwd of er mensen zijn die zich mij nog herinneren.
Succes met de site, een leuk initiatief,

Leny ten Bloemendal-Harmsen

Bericht 25

Zaterdag 6 oktober 2007

Naam: J. van Dijk

Ik wist helemaal niet dat er een site was over De Parken! Ik kom er net achter, om dat ik voor school een presentatie moet houden over mijn buurt. Trouwens, een fantastische site, hoor! Vooral die oude foto's, jammer dat ik ze niet goed kan uitprinten.

Bericht 24

Donderdag 27 september 2007

Naam: Kim

Leuk dat ons huis er ook op staat, haha!

Bericht 23

Zondag 23 september 2007

Naam: Dennis de Waart

Mooie site, prachtig initiatief. Wat een werk om alle panden te fotograferen. Wederom mijn complimenten Berry ! Ik wens Bert en Berry veel succes met het verder vullen van deze site en hoop dat veel mensen hun steentje kunnen bijdragen aan het completeren ervan.

Bericht 22

Donderdag 20 september 2007

Naam: Koos Giesen

Erg leuke site en een goed intiatief.
Jullie weten meer te vertellen dan de gemeente die ons huis op de monumentenlijst wil zetten. We moeten nog een aantal details aanpakken en het is weer in oude stijl. Koninginnelaan 51

Koos Giesen

Bericht 21

Zaterdag 4 augustus 2007

Naam: Joke Kalshoven

Geweldig dat ik een oude foto heb gevonden van de van Hasseltlaan 50, nu Frisolaan. wij hebben daar 6 jaar gewoond.

Bericht 20

Dinsdag 31 juli 2007

Naam: w.hellendoorn-goeree

Wat een verrassing vanavond: een prachtige foto van ons ouderlijk huis: Prins Mauritslaan 13. In 1967 ben ik van hieruit getrouwd. We hadden 9 grote zwarte trouwauto's. De laan met de hoge bomen en de mooie huizen vormden een prachtig decor!

Bericht 19

Dinsdag 24 juli 2007

Naam: Annemarie

Ik vind het erg leuk om op deze site rond te snuffelen. Nu kan ik zien hoe mooi mijn huis vroeger ooit is geweest. Helaas wordt het nu niet onderhouden door de huisbaas, wat ik echt zonde vind.

Toen ik van de week door de Gen. v. Heutszlaan fietste zag ik tot mijn grote schrik dat het huisje op nummer 84 "Mon Caprice" plat is gegooid. Ik vond dit altijd een geweldig leuk huisje. Wie weet wat er nu gebouwd gaat worden?

Bericht 18

Dinsdag 26 juni 2007

Naam: Ron Beulink

De makers c.q. initiatiefnemers wil ik zowel bedanken als feliciteren met de totstandkoming van de site parkenbuurt.nl

Als medebewoner vind ik het heel leuk dat er nu een site beschikbaar is van deze fraaie woonwijk, waarop je zowel je eigen als andere huizen op kunt bewonderen. Het is heerlijk om hier te wonen en bij iedere wandeling zie je weer nieuwe details aan de vele historische panden die deze wijk rijk is. Ik hoop dat naast de recente foto's de site steeds meer gevuld zal worden met oud foto materiaal.

Bericht 17

Zondag 17 juni 2007

Naam: Vincent Visser

Mooie site, goed initiatief. Deze wijk verdient dit wel aangezien zijn rijke historie.
Heb ooit nog wat research gedaan naar het Oranjepark, zal het wel even zoeken. Misschien moeten jullie contact opnemen met CODA of het archief, zodat deze site nog completer kan! Zou een mooi plaatje zijn voor deze monumentale wijk.

Bericht 16

Zaterdag 16 juni 2007

Naam: Paul Geritan

Met heel veel plezier ben ik net door jullie site "gewandeld".
Fantastisch, dat ga ik meer doen.
Een goed initiatief waar velen plezier aan zullen beleven, denk ik.
Succes, bedankt en ga er aub mee verder,

Paul Geritan

Bericht 15

Zondag 20 mei 2007

Naam: Boudewien Docter-Koudstaal

Beste Gastenboeklezer,

Wij wonen aan de Frisolaan 50 en hebben nog een foto van ons huis rond 1920 en willen graag ons hekwerk op de eerste verdieping in die stijl laten restaureren. De vriendelijke meneer die de foto van ons huis, deels zonder hekwerk, heeft genomen, wil ik graag vragen om samen te kijken hoe we dat hekwerk weer op orde kunnen krijgen want toen hij de foto nam hadden we daar een alleraardigst contact over. Ook wil ik graag onze foto toezenden uit 1920 maar er zit helaas geen bijlage mogelijkheid bij dit gastenboek.

Gerard en Boudewien Docter-Koudstaal

Bericht 14

Dinsdag 10 april 2007

Naam: G.J. Paul

Hallo,

Ik ben sinds kort lid van het blad V.O.A., mijn vader heeft al geruime tijd een lidmaatschap maar ik als nieuwe generatie (24) nog niet en nu ik een eigen huisje in Uddel heb leek mij dit wel gepast. Zeker gezien mijn geschiedenis intresse. Mijn ouderlijk huis staat ook op deze site canadalaan 24 ''de wingerd'' sinds 2003 is het verkocht en grondig aangepakt door de huidige bewoners. Uiteraard hun goed recht, echter in mijn optiek is het gezicht en karakter van het huis verdwenen, maar goed dit is dan ook geen objectieve mening. Ik ga mijn best doen de zo oud mogelijke foto op te sporen en door te sturen.

veel succes met de site,

met vr gr G.J. Paul

Bericht 13

Vrijdag 30 maart 2007

Naam: Albert Bodde

Beste Bert en Berry,

Na het boek van Bert is dit natuurlijk een geweldig medium om nog meer informatie over de Parkenbuurt te lezen én te verzamelen. Iedereen kan aan deze site een bijdrage leveren in de vorm van foto's of anekdotes over zijn
of haar oude huis. Zo ben ikzelf in de jaren vijftig en zestig opgegroeid aan de van Haersma de Withlaan 25 aan het Prinsenpark en had als kind helemaal niet in de gaten hoe bevoorrecht we waren om in zo'n prachtige wijk met zoveel oude bomen op te groeien. Ik heb er mijn liefde voor (oude) bomen en de Veluwse natuur aan overgehouden.
Woon nu zelf in Kerschoten en zie om me heen veel groen en bomen uit tuinen en ook gemeentegroen verdwijnen. Ook
in wijken als Berg en Bos en de Parken worden veel bomen gekapt als ergens nieuwe mensen intrekken. Ik vraag me dan altijd af waarom die mensen in zo'n wijk gaan wonen als ze toch het oude groen wegkappen. Ik betreur dat zeer.
Hopelijk draagt jullie site iets bij aan de instandhouding van deze bijzondere wijk en draagt hij iets over van dat bijzondere gevoel dat oude huizen en bomen nu eenmaal bij je kunnen oproepen van verbondenheid met een vervlogen tijd.
De oude ansichten uit het begin van de twintigste eeuw roepen bij mij altijd een gevoel van heimwee op naar lommerrijke lanen en zonnige gazons met de geur van vers gezette thee. Wat was Apeldoorn toen toch ontzettend mooi!
Bedankt dat jullie het initiatief voor deze site hebben genomen. Hopelijk dragen vele (oud)bewoners er hun steentje aan bij zodat er een nog 'completer' beeld ontstaat van deze unieke wijk.

Albert Bodde

Bericht 12

Woensdag 28 maart 2007

Naam: Dick Branger

L.S,

Naast de reeds bestaande sites o.a van Martin Huisman en Oud-Apeldoorn is dit een welkome aanvulling. B.v: Frisolaan 42. Zelden een voorgevel gezien die zo mishandeld is, hoe hebben ze het voor elkaar gekregen. Ga zo door.

Bericht 11

Woensdag 28 maart 2007

Naam: Berna Stevens

Wat een leuk idee om zo'n site als deze op te zetten. Ik zag het vandaag in de krant staan en ben gelijk gaan kijken. Ik heb nog wel alle Belcanto-kalenders vanaf 1983 (als u ze tenminste kent ), daar staan ook foto's van oud-Apeldoorn in.
Succes met verzamelen

Bericht 10

Dinsdag 27 maart 2007

Naam: F. Nagel

Hoi Bert,

Mooie site zeg; je wordt nog eens wereld beroemd!

Groetjes Frouwkje

Bericht 9

Dinsdag 27 maart 2007

Naam: Peter Broekhuis

Vanmorgen hoorde ik van mijn neef uit Beekbergen over deze site. Gelijk vanmiddag hiernaar gekeken en natuurlijk eerst de Vijverlaan 13 opgezocht. Dit huis is door mijn ouders in 1935 van de aannemer gekocht en zij hebben tot maart 1973 hierin gewoond. Zelf heb ik mijn jeugd in deze buurt doorgebracht. We hadden plenty ruimte. Nu is elk plekje volgebouwd. Voorheen bestond de Vijverlaan uit zes woningen. Aan onze kant de nrs. 11 en 13 en aan de andere kant de nrs. 8-10-14-16.In de jaren zestig begon men hier en daar een woning erbij te bouwen.Zelf ben ik na mijn diensttijd in 1953 naar het westen getrokken. Mijn ouders zijn in 1973 naar de Lindenhove verhuisd. Mijn vader is begin 1974 overleden en mijn moeder heeft daar gewoond tot in 1991. In het kort een herinnering aan de Vijverlaan en Apeldoorn.

Met vriendelijke groeten, Peter Broekhuis

Bericht 8

Dinsdag 27 maart 2007

Naam: Hans Weevers

Ik heb aan de van Heutszlaan 16 gewoond. Ik zal eens de oude foto's nalopen

Bericht 7

Zondag 18 maart 2007

Naam: Andrea Kompanje

Lieve vader,
Ik heb je site bekeken ik heb nog wel oude ansichtkaarten maar dat zullen wel niet degene zijn die je zoekt hahah
lieve groetjes je schoondochter.

Bericht 6

Vrijdag 16 maart 2007

Naam: Piet Vennik

Ik heb van 1942 tot 1962 gewoond op Regentesselaan 27, ga de schoenendoos met fotos op de kop zetten , als ik wat vindt doe ik ze jullie toekomen. Een leuk initiatief !

Bericht 5

Donderdag 15 maart 2007

Naam: Henk van Alteren

Beste Bert en Berry,

Hoe hebben jullie je namen zo bij elkaar kunnen vinden. Maar ook en vooral; hoe hebben jullie zo'n schat aan ansichtkaarten bij elkaar kunnen sprokkelen. Een waardevolle site, vooral ook om dat de geschiedenis van de Parkenwijk is vermeld. Mijn complimenten!

Henk van Alteren
Ansichtkaarten verzamelaar van Apeldoorn en Groningen

Bericht 4

Dinsdag 13 maart 2007

Naam: Peter Otterloo

Mooie en handige site. Veel succes met het compleet maken van de verzameling. Drie leden van de Vereniging Oud Apeldoorn (VOA) hebben het toch maar weer gefikst. Komt een klein verhaaltje in het blad van de VOA. Lang leve de cultuurhistorie!

Bericht 3

Donderdag 8 maart 2007

Naam: Martin Huisman

Veel succes gewenst met jullie site! Dat jullie maar veel bezoekers mogen krijgen. Een veelbelovend begin!

Bericht 2

Donderdag 8 maart 2007

Naam: Arnold Tak

Als fervent Rotterdammer wil ik jullie heel graag heel veel genoegen, succes, response en waardering toewensen. Plezier staat voorop en dan is het mooi meegnomen als jullie bezoekers aangeven jullie initiatief op prijs te stellen. Met jullie kennis en enthousiasme moet het allemaal zeker lukken.

Bericht 1

Dinsdag 6 maart 2007

Naam: Peter Koldewijn

Leuk initiatief.
Ik zal kijken of ik nog enkele foto's heb voor de site, in ieder geval van Kastanjelaan 3 en Regentesselaan 3.